torsdag 25 juni 2009

Sture vs. Littorin

Jag är ett stort fan av TCOs ordförande Sture Nordh (som f.ö. var SKTFs förbundsordförande en gång i tiden).

Klicka på länken nedan för att se Sture kommentera regeringens arbetsmarknadspolitik i Aftonbladets webb-tv plus att arbetsmarknadsminister Sven Otto Littorin går i svaromål:
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/korseld/article5339723.ab

2 kommentarer:

  1. Heja Sture! Han är grym :) Riktigt viktigt och roligt klipp.

    O heja Marcus!! Du är också grym! Ska bli kul att följa bloggen.

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Hej Marcus,

    Kul att du skaffat en blogg. Den placerar jag naturligtvis bland "Mina Favoriter". Den systemförändring moderater försöker göra under täckmantel av budgetdiciplin handlar ju inte om annat än budgetraseri. Bifogar en satirlänk om ev. framtidsutsikter för "Region Sverige".

    http://badlandshyena.wordpress.com/2009/06/25/mullor-underkanner-klimatforskning/#comments

    Föreningsfrihet ingår i de mänskliga rättigheterna! Denna del och många andra av de mänskliga rättigheterna har man inte och respekteras inte i Iran.
    Det positiva med den nuvarande svenska regering är att den har en lättläst hemsida som i vissa fall kan vara ganska informativ - t.ex. om MR.

    Jag tror att du har en stor uppgift och möjlighet att vinna många löntagare för S-politik dvs även sådana som finns inom den ibland av arbetare något negativt sedda "medelklassen" och jag hoppas att du finns med bland de "progressiva" bloggarna på Netroots.se.
    Människor har en hel del gemensamma intressen.
    Broderskaperskan? "goa gumman" Cecilia Dahlman Eek citerade nyligen Havamal på sin blogg. Havamal är ingen religiös urkund. Ungefär - människor bryr sig om andra människor.

    Hur som helst: Lycka Till!

    SvaraRadera