söndag 18 december 2011

Nytt år - nya utmaningar

Måndag 19 december är en speciell dag. På förmiddagen sammanträder Vision Göteborgs styrelse 2011 för sista gången. Och på eftermiddagen konstituerar den nya styrelsen sig inför 2012. Det blir tredje gången som jag leder ett konstituerande sammanträde med en ny styrelse och det är alltid lika speciellt. Jag ser verkligen fram emot att få ta mig an 2012 års utmaningar tillsammans med mina 10 styrelsekollegor och alla andra förtroendevalda inom Vision Göteborg.

I verksamhetsplanen för 2012 finns tre mål som vi skall fokusera extra på utöver all annan ordinarie verksamhet. Vi skall under året öka antalet intresseförhandlingar som vi tar initiativ till. Intresseförhandlingar är inte de förhandlingar som arbetsgivaren kallar till utan är förhandlingar som vi själva väcker utifrån frågor som är viktiga för våra medlemmar. Vilka frågor vill du att vi driver under 2012? Tveka inte att höra av dig och lämna dina förslag.

Vi skall också öka antalet yrkesaktiviteter inom Vision Göteborg för att alla våra många yrkesgrupper ska känna sig hemma i vår förening. Och vi skall dessutom öka vårt medlemstal med 5 procent netto - vilket innebär en ökning med 200 medlemmar under 2012. Det är ambitiösa mål, men inte orealistiska.

Gott nytt Vision-år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar