onsdag 23 september 2009

Äntligen dags för Bok & Bibliotek!


Som jag skrivit tidigare är det extremt intensivt just nu för oss fackligt förtroendevalda i Göteborgs Stad. Besluten om sparbeting står som spön i backen och innebär extra arbete för facket, både genom arbetsgivarens förhandlingsskyldigheter enligt Medbestämmandelagen och genom att vi i SKTF Göteborg är måna om att göra ett bra arbete för våra medlemmar som drabbas hårt i dessa tuffa tider.


Nåväl, denna veckans slut innebär ett break i vardagen genom Bok- och Biblioteksmässan där SKTF deltar med en monter på Internationella Torget. Temat för vår medverkan är Fair Union och SKTFs internationella engagemang. Titta gärna förbi om du har möjlighet, och missa då inte våra två seminarier (som jag är moderator för):


SKTF – Sveriges första Fair Union

Torsdag 24/9 kl 12.00 på Internationella Torgets Stora Scen

Det är skönt att vara schyst! Vi vill vara ett fackförbund som lever som vi lär. Medverkande: Veronica Karlsson, SKTFs förbundsstyrelse.

Varför ska facket engagera sig internationellt?

Lördag 26/9 kl 13.00 på Internationella Torgets Lilla Scen

SKTF driver en mängd solidaritetsprojekt i världen. Varför – har man inte tillräckligt att göra på hemmaplan?Medverkande: Håkan Gerenmark, Linda Söderberg


Jag kommer givetvis blogga från mässan så kika gärna in här för att följa våra aktiviteter,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar