onsdag 16 juni 2010

Nya stadsdelsledningar

I måndags samverkades förslaget till nya stadsdelsledningar i Göteborgs Stad under en extra Central Samverkansgrupp (CSG). De fackliga organisationerna förklarade sig eniga med arbetsgivaren om förslaget (totalt 78 tjänster).

Denna rekryteringsprocess har varit väldigt spännande och lärorik att få vara delaktig i. Jag har samlat in fackliga referenser på samtliga personer som kallades till intervju och har haft täta kontakter med samordningsansvariga under hela processen. Kandidaterna har genomgått omfattande intervjuer och tester, och referenser från både fackligt och arbetsgivarhåll har lämnats på samtliga.

Som jag bloggat om tidigare så ser SKTF Göteborg positivt på stadsdelarnas omorganisation och hoppas, och tror, att den kommer att innebära en mer effektiv kommunal service för göteborgarna, och stadens medarbetare, som styrs av likabehandlingsprinciper. Jag önskar alla nya stadsdelschefer, sektorschefer, HR-chefer, ekonomichefer, utvecklingschefer och verksamhetscontrollers lycka till med sina nya uppdrag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar