tisdag 11 januari 2011

Samarbetsexplosionen kommer att höras i Göteborg

Träffade idag mina härliga SKTF-kollegor Annelie och Marie från vår systeravdelning i Västra Götalandsregionen. Vi pratade "samarbetsexplosion" - visst är det ett härligt ord! Detta handlar om att vi ska utöka samarbetet mellan våra avdelningar kring bl.a. olika aktiviteter och opinionsbildning.

I SKTF är vi organiserade utifrån våra arbetsgivare, därför har SKTF en avdelning som organiserar medlemmarna i Göteborgs kommun, en för Västra Götalandsregionen o.s.v. I SKTF Göteborg är vi i dagsläget ca 4 500 medlemmar, men tittar man på vår stad ur ett geografiskt perspektiv så finns det tusentals fler SKTF-medlemmar som arbetar i Göteborg: bl.a. på sjukhusen, vårdcentralerna och tandklinikerna som tillhör regionen. Tänk vilka medlemsmöten vi kan ha om vi samlar alla SKTF-medlemmar som arbetar inom Göteborgs geografiska gränser, vi skulle kunna fylla hela Scandinavium. :)

Ni kommer under året bl.a. få höra samarbetsexplosionen under Internationella kvinnodagen, HBTQ-festivalen, Way Out West och Bok & Bibliotek. Vi ses där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar